კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...

კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...