კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას. მასალა: 3 ცალი კვერცხი 90 გრამი მანანის ბურღული 90 გრამი გახეხილი ყველი 1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი მარილი მუსკატის კაკალი