კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი
ბეჭდვა |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი
ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...
დილის სუსხის საათი...
ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...