კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭ...