კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი
| ბეჭდვა |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

ქორფა, ახალი კიტრი გადავარჩიოთ, გავ...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...

5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...


