კატალოგი
სტრაჩიატელა - მანანის ბურღულის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან და ყველთან ერთად, დავამატოთ სპეციები და ნახევარი პორცია ბულიონი, დანარჩენი ბულიონი მივიყვანოთ დუღილამდე და ნელ-ნელა დავამატოთ სხვა კომპონენტებთან შერეული ბურღული. სუპი 4-5 წუთის განმავლობაში უნდა იხარშებოდეს ძალიან დაბალ ცეცხლზე თან განუწყვეტლივ უნდა ვურიოთ. მანანის სუპში დამატებისას უმჯობესია ვისარგებლოთ სათქვეფელათი, რომ ბურღული კუშტებად არ შეიკრას.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
90 გრამი მანანის ბურღული
90 გრამი გახეხილი ყველი
1 ½ ლიტრი მაგარი ბულიონი
მარილი
მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...

მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...