კატალოგი
მომჟავო-მოტკბო სოუსი
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კიტრი და კოჭა ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. სახამებელს შევურიოთ შაქარი, ძმარი, ტომატის სოუსი, დავამატოთ კონიაკი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ. აუცილებლობის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. ეს პასტა მოვასხათ მჟავე კიტრს და  ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში სოუსის შესქელებამდე. მასალა: 2 პორციაზე 1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კოჭა ½ ჩაის კოვზი ძმარი 2 ჩაის კოვზი შაქარი 1 ჩაის კოვზი ტომატის სოუსი 2 ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი 2 ჩაის კოვზი კონიაკი