კატალოგი
მომჟავო-მოტკბო სოუსი
![](/uploads_script/products/vp41tudjszfkg0c.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კიტრი და კოჭა ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. სახამებელს შევურიოთ შაქარი, ძმარი, ტომატის სოუსი, დავამატოთ კონიაკი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ. აუცილებლობის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. ეს პასტა მოვასხათ მჟავე კიტრს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში სოუსის შესქელებამდე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კოჭა
½ ჩაის კოვზი ძმარი
2 ჩაის კოვზი შაქარი
1 ჩაის კოვზი ტომატის სოუსი
2 ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი
2 ჩაის კოვზი კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/hqtgbu5fdk3r1ku.jpeg)
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...
![](uploads_script/products/gdt40g1xnhqzbhi.jpeg)
ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...
![](uploads_script/products/erxtazrd88nc5o3.jpeg)
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...
![](uploads_script/products/gzs0kc4riiewxej.jpeg)
ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...
![](uploads_script/products/uw047umw2b1qwfg.jpg)
კარგად გასუფთავებული საშუალო ზომის ...
![](uploads_script/products/w8pt40549ohjb34.jpeg)
პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...