კატალოგი
მომჟავო-მოტკბო სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კიტრი და კოჭა ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. სახამებელს შევურიოთ შაქარი, ძმარი, ტომატის სოუსი, დავამატოთ კონიაკი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ. აუცილებლობის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. ეს პასტა მოვასხათ მჟავე კიტრს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში სოუსის შესქელებამდე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კოჭა
½ ჩაის კოვზი ძმარი
2 ჩაის კოვზი შაქარი
1 ჩაის კოვზი ტომატის სოუსი
2 ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი
2 ჩაის კოვზი კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...

გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...