კატალოგი
მომჟავო-მოტკბო სოუსი
ბეჭდვა |
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კიტრი და კოჭა ვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. სახამებელს შევურიოთ შაქარი, ძმარი, ტომატის სოუსი, დავამატოთ კონიაკი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ. აუცილებლობის შემთხვევაში შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა წყალი. ეს პასტა მოვასხათ მჟავე კიტრს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში სოუსის შესქელებამდე.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კოჭა
½ ჩაის კოვზი ძმარი
2 ჩაის კოვზი შაქარი
1 ჩაის კოვზი ტომატის სოუსი
2 ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი
2 ჩაის კოვზი კონიაკი
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...
კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...
საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...