კატალოგი
სუპი პავეზა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წავუსვათ კარაქი და შევბრაწოთ. ჩავდოთ ისინი ცეცხლგამძლე ჭურჭელში. დავასხათ ბულიონი. დავამატოთ უმი კვერცხი. სუპი შევდგათ ღუმელში. როდესაც ცილა გამაგრდება, სუპი მზადაა, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანე ხახვი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
1 ცალი კვერცხი
2-3 ნაჭერი თეთრი პური
2 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
დაჭრილი მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი

მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალ...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...

კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...

ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...