კატალოგი
პიცა ძეხვით
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 საათით, რომ ამოფუვდეს, კიდევ ერთხელ გადავურიოთ და მოვათავსოთ გამოსაცხობად საჭირო ფორმაში. ფორმა საკმაოდ მაღალი უნდა იყოს, რადგან პიცა ცხობისას ფუვდება. ყველი და ძეხვი მოვათავსოთ ცომზე, ზემოდან დავალაგოთ პამიდვრის სქელი ფენა, დავამატოთ მარილი, პილპილი, მაიორანი და მოვასხუროთ ზეთი. მასალა: ცომისათვის 200 გრამი ფქვილი 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ½ ჭიქა თბილი რძე 15 გრამი დროჟი ცოტა მარილი შიგთავსისათვის 200 გრამი ყველი 150 გრამი წვრილად დაჭრილი ძეხვი 500 გრამი კანგაცლილი, მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი მარილი, პილპილი 1-2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი მაიორანი