კატალოგი
რაგუ დი მონტონე - ცხვრის ხორცისაგან მომზადებული რაგუ

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. დავამატოთ ბოსტნეული, დაფნისა და როზმარინის ფოთლები. ყველაფერი შევწვათ ტაფაზე. შემდეგ მოვაყაროთ ფქვილი და დავამატოთ ტომატ-პასტა. მსუბუქად მოვშუშოთ და დავამატოთ ¼ ლიტრი წყალი და წითელი ღვინო. ხორცი ვშუშოთ მზადყოფნამდე. სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ხორცი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
¼ ლიტრი წითელი ღვინო
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ცალი სტაფილო
ნიახურის ძირი
1 კბილი ნიორი
პატარა დაფნის ფოთოლი
როზმარინის რამოდენიმე ფოთოლი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...

კარგად გარეცხილი ცხვრის ან ბატკნის ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...

ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...