კატალოგი
სუპი ”პანადელი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე 2-3 საათით. ხარშვის დასრულებამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ მომზადებული მწვანილი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში.
½ ჭიქა რძის, 1 კვერცხის, 3 სუფრის კოვზი ფქვილის, 30 გრამი კარაქისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი ბლინებისათვის. მზა ბლინები დავჭრათ თხელ ზოლებად და ჩავდოთ ბულიონში.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ხორცი
250 გრამი ძვლები
1 ½ ლიტრი წყალი
მწვანილი სუპისათვის
მარილი
ბლინები
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...

მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...

კვერცხის გულები კარგად ავთქვიფოთ; ც...