კატალოგი
სუპი ”პანადელი”
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე 2-3 საათით. ხარშვის დასრულებამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ მომზადებული მწვანილი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში. ½ ჭიქა რძის, 1 კვერცხის, 3 სუფრის კოვზი ფქვილის, 30 გრამი კარაქისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი ბლინებისათვის. მზა ბლინები დავჭრათ თხელ ზოლებად და ჩავდოთ ბულიონში. მასალა: 500 გრამი ძროხის ხორცი 250 გრამი ძვლები 1 ½ ლიტრი წყალი მწვანილი სუპისათვის მარილი ბლინები