კატალოგი
სუპი ”პანადელი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ მოსახარშად ნელ ცეცხლზე 2-3 საათით. ხარშვის დასრულებამდე ცოტა ხნით ადრე დავამატოთ მომზადებული მწვანილი და ვხარშოთ 20 წუთის განმავლობაში.
½ ჭიქა რძის, 1 კვერცხის, 3 სუფრის კოვზი ფქვილის, 30 გრამი კარაქისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი ბლინებისათვის. მზა ბლინები დავჭრათ თხელ ზოლებად და ჩავდოთ ბულიონში.
მასალა:
500 გრამი ძროხის ხორცი
250 გრამი ძვლები
1 ½ ლიტრი წყალი
მწვანილი სუპისათვის
მარილი
ბლინები
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ გარეცხილი, მსუქანი ძროხის ხო...

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...

მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეუ...

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...