კატალოგი
სოკოთი მომზადებული ომლეტი
სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ კარაქში 5-10 წუთის განმავლობაში ოხრახუშთან და სპეციებთან ერთად. ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა, ხოლო კვერცხის გულებისაგან, ფქვილისა და სელტერის წყლისაგან მოვამზადოთ არაჟნის სისქის ცომი. ყველაფერი ავურიოთ სოკოსთან ერთად და დიდი რაოდენობის ცხიმში შევწვათ ტაფაზე ომლეტი. სუფრაზე ცხელი მივიტანოთ. მასალა: 2 პორციაზე 250 გრამი შამპინიონი ან სხვა რომელიმე სოკო 30 გრამი კარაქი ან მარგარინი 3 ცალი კვერცხი 100 გრამი ღორის ბარკალი 4 სუფრის კოვზი ფქვილი ცოტა სელტერის წყალი ოხრახუში მარილი, პილპილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი