კატალოგი
სუპი ნიახურისგან
გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე. წვრილად დავჭრათ ხახვი და შევწვათ მარგარინში; დავამატოთ ფქვილი, მოვშუშოთ და დავამატოთ ბულიონი. ვხარშოთ ყველაფერი ერთად 10 წუთის განმავლობაში და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ავურიოთკვერცხის გული და არაჟანი მცირე რაოდენობის ბულიონში და ჩავასხათ სუპში. მოვაყაროთ ყველი, მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი. მასალა: 250 გრამი ნიახური 1 პატარა თავი ხახვი 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 3 სუფრის კოვზი ფქვილი 1 ლიტრი ხორცის ბულიონი 1 ცალი კვერცხის გული ½ ჩაის ჭიქა არაჟანი 80 გრამი გახეხილი ყველი მარილი ცოტა ლიმონის წვენი