კატალოგი
ქამბალა ღვინის საწებლით
![](/uploads_script/products/gr4zr9uqcde544w.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული თევზი დავჭრათ მცირე ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავუმატოთ ოხრახუში, ხახვი, მიხაკი, დაფნის ფოთოლი, მარილი, დავასხათ ღვინო, წყალი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 25-30 წუთი. მოხარშული თევზი ქვაბიდან ამოვიღოთ, ბულიონი გავწუროთ, სუფთა ქვაბში ჩავასხათ, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-15 წუთი. მერე დავუმატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი და წამოდუღების შემდეგ ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
მოხარშული თევზი ლანგარზე მოვათავსოთ, დავასხათ გამზადებული საწებელი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ქამბალა - 1 კილოგრამი
სუფრის წითელი ღვინო - 2 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ოხრახუში - 3 ძირი
ხახვი - 2 თავი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 2 ძირი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/ymuxz5ctymiy9nk.jpeg)
5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...
![](uploads_script/products/xm40e9of5r5e5di.jpg)
თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...
![](uploads_script/products/a5cfb0gdpbsrhsz.jpeg)
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...
![](uploads_script/products/o9h1z2xqfsl9jn6.jpeg)
2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
![](uploads_script/products/pozfsgjrg2jgtw6.jpeg)
ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...
![](uploads_script/products/pnfdjd81ml6wdv0.jpeg)
3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...