კატალოგი
ჰოლანდიური სოუსი
ბეჭდვა |
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან და რძესთან ერთად. ამისათვის ორთქლზე გავადნოთ კარაქი და ვთქვიფოთ მასა სქელი სოუსის მიღებამდე. სოუსის ადუღება არ შეიძლება, წინააღმდეგ შემთხვევაში აიჭრება. დავამატოთ ლიმონის წვენი, ცედრა, მარილი, პილპილი და ცოტა შაქარი. მივატანოთ ბოსტნეულს, ხორცს ან თევზს.
მასალა:
100 გრამი კარაქი
4 ცალი კვერცხის გული
½ ჩაის ჭიქა რძე
1 ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა
პილპილი, მარილი, შაქარი
პოპულარული რეცეპტი
წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...
მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...
1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...