კატალოგი
ჰოლანდიური სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან და რძესთან ერთად. ამისათვის ორთქლზე გავადნოთ კარაქი და ვთქვიფოთ მასა სქელი სოუსის მიღებამდე. სოუსის ადუღება არ შეიძლება, წინააღმდეგ შემთხვევაში აიჭრება. დავამატოთ ლიმონის წვენი, ცედრა, მარილი, პილპილი და ცოტა შაქარი. მივატანოთ ბოსტნეულს, ხორცს ან თევზს.
მასალა:
100 გრამი კარაქი
4 ცალი კვერცხის გული
½ ჩაის ჭიქა რძე
1 ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა
პილპილი, მარილი, შაქარი
პოპულარული რეცეპტი

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...