კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

ავიღოთ 4 სუფრის კოვზი ფქვილი, გავხს...

6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...

ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...