კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...