კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად. ფქვილის, წყ...

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...

კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...