კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად
ბეჭდვა |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი
გემოს სამყაროში...
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...
რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...
სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...