კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად
| ბეჭდვა |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...


