კატალოგი
ყველიანი ბუტერბროდი აპელდორნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემოდან დავადოთ ძალიან თხლად დაჭრილი ვაშლის ნაჭრები, შემდეგ ყველის ნაჭრები. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. ზემოდან შეგვიძლია მოვაყაროთ თხილი ან ნუში.
მასალა:
4 ნაჭერი პური
2 ცალი ვაშლი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
4 ნაჭერი ყველი
თხილი და ნუში
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...

შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...