კატალოგი
სენდვიჩები ჰოლანდიურად
| ბეჭდვა |
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი, თითოეულზე დავაწყოთ ხორცის თითო ნაჭერი, ½ ნაწერი ანანასი და 1 ნაჭერი ყველი. შევდგათ ღუმელში და ვაცხოთ მანამდე, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას. თითოეული სენდვიჩი გავაფორმოთ ¼ ნაჭერი ანანასით, ოხრახუშის ღერითა და ტომატ-პასტით.
მასალა:
2 ნაჭერი თეთრი პური
კარაქი
4 ნაჭერი ხორცი
3 ნაჭერი ანანასი
4 ნაჭერი ყველი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...

მხატვრული მხარე...

პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...

ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...


