კატალოგი
როტერდამური ბუტერბროდი
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კარაქი და ცოტა მდოგვი, თითოეულ ნაჭერს დავადოთ ვიჩინა, ყველი და პამიდორი, დავაყაროთ პამიდორს პილპილი და გამოვაცხოთ ღუმელში. როგორც კი ყველი დაიწყებს დნობას, ბუტერბროდები მზადაა. პამიდორს მოვაყაროთ მწვანილი. მასალა: 1-2 პორციაზე 2 ნაჭერი თეთრი პური კარაქი მდოგვი 2 თხელი ნაჭერი უცხიმო ვიჩინა 2 ნაჭერი ყველი 1 ცალი პამიდორი წითელი პილპილი ცოტაოდენი ოხრახუში, კამა და მწვანე ხახვი