კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...

ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის დ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურ...