კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, წვრილ ზოლებად დაჭრილი კო...

გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...

ერთმანეთს შევურიოთ 3 პორცია რომი და...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...