კატალოგი
ჰოლანდიური ქაშაყი
| ბეჭდვა |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი. შევწვათ ორივე მხრიდან, ჩავჭრათ გვერდებზე ზურგის მხრიდან და შიგნით მოვათავსოთ კარაქში არეული საღი, წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში. სუფრაზე მივიტანოთ მაშინვე, ბრინჯის გარნირთან ერთად.
მასალა:
8 ცალი საშუალო ზომის ქაშაყი
ლიმონის წვენი
მარილი, პილპილი
ცხიმი შესაწვავად
კარაქი
კამა და ოხრახუში ან მწვანე ხახვი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...


