კატალოგი
ჰოლანდიური გლეხური ომლეტი
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად. ტაფაზე მოვხრაკოთ ღორის ბარკალი ხახვთან ერთად და დავამატოთ კარტოფილი, დავახუროთ თავსახური და ვხრაკოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი, მომზადებულ მასას დავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, დავამატოთ სპეციები; კვერცხიი კარგად უნდა შეიწვას. მომზადებულ კერძთან ერთად სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ მწვანე სალათა. მასალა: 2 პორციაზე 500 გრამი კარტოფილი 80 გრამი ყველი 2 ცალი კვერცხი 50 გრამი ღორის ბარკალი 1 თავი საშუალო ზომის ხახვი 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში პილპილი, მარილი, მუსკატის კაკალი