კატალოგი
ჰოლანდიური გლეხური ომლეტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად. ტაფაზე მოვხრაკოთ ღორის ბარკალი ხახვთან ერთად და დავამატოთ კარტოფილი, დავახუროთ თავსახური და ვხრაკოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი, მომზადებულ მასას დავასხათ ათქვეფილი კვერცხი, დავამატოთ სპეციები; კვერცხიი კარგად უნდა შეიწვას. მომზადებულ კერძთან ერთად სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ მწვანე სალათა.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი კარტოფილი
80 გრამი ყველი
2 ცალი კვერცხი
50 გრამი ღორის ბარკალი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
პილპილი, მარილი, მუსკატის კაკალი
პოპულარული რეცეპტი

საფრანგეთზე......

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...

მოვამზადოთ მარინადი 1 ჩაის კოვზი სა...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...