კატალოგი
კერძი ხორცის ჩამონათალებისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ ცხიმში სანამ ოქროსფერ ფერს არ მიიღებს, დავუმატოთ წინასწარ გულგამოცლილი და მცირე ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ვაშლი. ვშუშოთ დარბილებამდე. დავამატოთ მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი, ნაღები და სოუსი, მოვაყაროთ მარილი და სანელებლები-ს ფხვნილი და ყველაფერი ერთად კიდევ ერთხელ მოვშუშოთ. სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
4 ცალი მჟავე ვაშლი
200 გრამი შემწვარი ღორის ხორცი
½ ჭიქა სოუსი
2 სუფრის კოვზი არაჟანი
½ - ¾ ჭიქა სხვადასხვა სანელებლები
პოპულარული რეცეპტი

დილის სუსხის საათი...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...