კატალოგი
ნიგვზიანი ბურთულები
ბეჭდვა |
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავსხნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან , ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტ-გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გამოვიღოთ.
მასალა:
ნიგოზი - 150 გრამი
შაქრის პუდრა - 150 გრამი
კვერცხი - 1 ცალი
შოკოლადი - 150 გრამი
წყალი - 2 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...
ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...