კატალოგი
ნიგვზიანი ბურთულები
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები. ცხელ წყალში გავსხნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან , ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტ-გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გამოვიღოთ. მასალა: ნიგოზი - 150 გრამი შაქრის პუდრა - 150 გრამი კვერცხი - 1 ცალი შოკოლადი - 150 გრამი წყალი - 2 სუფრის კოვზი