კატალოგი
ომლეტი ბულგარულად
| ბეჭდვა |
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მასალაში შესული დაჭრილი პროდუქტები, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხელ კარაქში.
მასალა:
10 ცალი კვერცხი
120 გრამი კარაქი
300 გრამი წიწაკა
250 გრამი "ბრინზა" (ყველი)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

მზა ან ოჯახში მომზადებულ ფხვიერ ორც...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...

კარტოფილის ფქვილი გავხსნათ ½ ჭიქა ც...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...


