კატალოგი
ომლეტი ბულგარულად
ბეჭდვა |
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მასალაში შესული დაჭრილი პროდუქტები, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხელ კარაქში.
მასალა:
10 ცალი კვერცხი
120 გრამი კარაქი
300 გრამი წიწაკა
250 გრამი "ბრინზა" (ყველი)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...
წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...
მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (რო...
ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...