კატალოგი
ფასული - თეთრი ლობიოსაგან მომზადებული სალათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შემდეგ ვშუშოთ დარბილებამდე მცირე რაოდენობის წყალსა და ცხიმში (მარცვლები არ უნდა ჩაიხარშოს). ჯერ კიდევ თბილ ლობიოს დავამატოთ კარაქი, ტომატ-პასტა, ღვინის ძმარი, გატარებული ნიორი და გახეხილი ხახვი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. შეიძლება არაჟნის დამატებაც. სალათი სუფრაზე ცივი უნდა მივიტანოთ.
მასალა:
300 გრამი თეთრი ლობიო
1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
2-3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
ღვინის ძმარი
ტომატ-პასტა
ნიორის კბილი
2 სუფრის კოვზი დაჭრილი მწვანილი
1 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 სუფრის კოვზი არაჟანი
პილპილი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...

მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...