კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...

გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...

ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...

ავთქვიფოთ კარაქი, შაქარი და კვერცხი...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...