კატალოგი
არაჟნის სოუსი
| ბეჭდვა |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...

მოხარშული, მსუქანი ძროხის ხორცის რბ...


