კატალოგი
არაჟნის სოუსი
ბეჭდვა |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...
სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...