კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...