კატალოგი
ტემპურა
![](/uploads_script/products/ma35pnmu28ep344.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზოლებად. მოვამზადოთ საკმაოდ სქელი ცომი ბრინჯისა და ხორბლის ფქვილისაგან, დავამატოთ კვერცხის ცილა, ღვინო და ცოტა წყალი. წყალი წინასწარ უნდა შევურიოთ კვერცხის ცილას და გავაჩეროთ სიცივეში 3 დღის განმავლობაში. ხახვი დავჭრათ რგოლებად, ტკბილი წიწაკა ზოლებად, ნიახურის ძირი კი თხელ კუბიკებად. თევზი და სხვა პროდუქტები ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ ტაფაში.
მასალა:
500 გრამი თევზის ფილე
1 სუფრის კოვზი ბრინჯის ფქვილი
3 სუფრის კოვზი ხორბლის ფქვილი
3 კვერცხის ცილა
½ ჩაის კოვზი დესერტის ღვინო
1-2 თავი ხახვი
2-3 ღერი ტკბილი წიწაკა
ნიახურის ძირი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/x1dgcg5v6y3beuq.jpeg)
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...
![](uploads_script/products/q78ykl1nd5b0y5j.jpeg)
გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...
![](uploads_script/products/zjbj60ekleoetna.jpeg)
წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...
![](uploads_script/products/wt47ulnh30gc67b.jpeg)
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...
![](uploads_script/products/80zgna83hczregl.jpeg)
ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...
![](uploads_script/products/kxa17apn65a024e.jpeg)
"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...