კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...
გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...