კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...