კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...