კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...