კატალოგი
	რაგუ წიწაკით, პამიდვრითა და კვერცხით
	
			| ბეჭდვა  | 
					
წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შევწვათ ცხიმში. გავრეცხოთ წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, დავჭრათ თხელ რგოლებად, დავამატოთ ხახვს და ვშუშოთ 15 წუთის განმავლობაში. მსხვილად დაჭრილი პამიდორი მსუბუქად მოვშუშოთ ხახვთან და წიწაკასთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი. კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამარილოთ, დავასხათ მომზადებულ მასას და ცოტა ხანი ვაცხოთ. გადმოვდგათ რაგუ ცეცხლიდან და სუფრაზე მივიტანოთ ბრინჯთან, კარტოფილთან ან პურთან ერთად.
მასალა: 
	750 გრამი ბულგარული წიწაკა
	750 გრამი პამიდორი
	3 თავი ხახვი
	3 სუფრის კოვზი მარგარინი ან მცენარეული ზეთი
	6 ცალი კვერცხი
	მარილი
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...
					
				
						გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...
					
				
						თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...
					
				
						ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...
					
				
						ახალი, წითელწინწკლებიანი კალმახი გა...
					
				
						ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
					
				

