კატალოგი
დალ-კერი - ღომისაგან მომზადებული კერი
![](/uploads_script/products/ht65ykb9cz168x0.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მეორე თავი ხახვიც დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ, დავსრისოთ 1 კბილი ნიორი და შევბრაწოთ მწარე წიწაკასთან, მიხაკთან და კოწახურთან ერთად, ვწვათ 2-3 წუთის განმავლობაში. გახსნილი ფხვნილი "კერი" ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ყველა სპეცია შევურიოთ ტომატ-პასტას და მოხარშულ ღომს.
მასალა:
2 თავი ხახვი
1 ან 2 კბილი ნიორი
1 პატარა ღერი მწარე წიწაკა თესლის გარეშე
2 ცალი მიხაკი
დარიჩინის პატარა ნაჭერი
1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/cqy44d3botb3gds.jpg)
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...
![](uploads_script/products/s1mv2l70f0k7toq.jpg)
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
![](uploads_script/products/5vhlmjbi5ni6c15.jpeg)
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...
![](uploads_script/products/p10eq9ta6y85e2n.jpeg)
ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...
![](uploads_script/products/wvxcof709ryazvp.jpeg)
მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...
![](uploads_script/products/qsfens67cb7bfhe.jpeg)
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...