კატალოგი
დალ-კერი - ღომისაგან მომზადებული კერი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მეორე თავი ხახვიც დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ, დავსრისოთ 1 კბილი ნიორი და შევბრაწოთ მწარე წიწაკასთან, მიხაკთან და კოწახურთან ერთად, ვწვათ 2-3 წუთის განმავლობაში. გახსნილი ფხვნილი "კერი" ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ყველა სპეცია შევურიოთ ტომატ-პასტას და მოხარშულ ღომს.
მასალა:
2 თავი ხახვი
1 ან 2 კბილი ნიორი
1 პატარა ღერი მწარე წიწაკა თესლის გარეშე
2 ცალი მიხაკი
დარიჩინის პატარა ნაჭერი
1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ფქვილი მოვხრაკოთ ქვაბში გაცხელებულ ...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...