კატალოგი
დალ-კერი - ღომისაგან მომზადებული კერი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მეორე თავი ხახვიც დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ, დავსრისოთ 1 კბილი ნიორი და შევბრაწოთ მწარე წიწაკასთან, მიხაკთან და კოწახურთან ერთად, ვწვათ 2-3 წუთის განმავლობაში. გახსნილი ფხვნილი "კერი" ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ყველა სპეცია შევურიოთ ტომატ-პასტას და მოხარშულ ღომს.
მასალა:
2 თავი ხახვი
1 ან 2 კბილი ნიორი
1 პატარა ღერი მწარე წიწაკა თესლის გარეშე
2 ცალი მიხაკი
დარიჩინის პატარა ნაჭერი
1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...