კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...