კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი
| ბეჭდვა |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...


