კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი
ბეჭდვა |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი
ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...
ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...
ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...