კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი

კვების კულტურა...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...