კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი
| ბეჭდვა |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...


