კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი

ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...