კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...

წვრილად დავჭრათ ხახვი და ნიორი და მ...

კარგად გასუფთავებული მსუქანი ქათამი...

შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...