კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა
ბეჭდვა |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...
კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...
ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...
15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...