კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...

15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...

ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...