კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...

თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...