კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა
| ბეჭდვა |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...

ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...


