კატალოგი
შამფურზე შემწვარი წიწილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღვიძლი, ფეხები და თავი ჩავდოთ მისივე მუცლის ღრუში, წავუსვათ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური ვატრიალოთ ნელა.
პოპულარული რეცეპტი

ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...

კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...

ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...