კატალოგი
წვრილად დაჭრილი კომბოსტოს მწნილი
| ბეჭდვა |
ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მოვაშოროთ უვარგისი ფოთლები, გავჭრათ ჯერ ოთხად, ხოლო შემდეგ დავჭრათ სპეციალური საჭრელით ძალიან წვრილად. დაჭრილი კომბოსტო მოვათავსოთ სუფთა კასრში ან ქილაში, თანდათანობით მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, გაფხეკილი და წვრილად დაჭრილი სტაფილო და დაფნის ფოთოლი, მერე ისევ წვრილად დაჭრილი კომბოსტოს ფენა. ეს გავიმეოროთ, სანამ საკმაზი და კომბოსტო არ დამთავრდება და ჭურჭელი არ გაივსება. ასეთი კომბოსტოს მწნილი მჭიდროდ უნდა იყოს დატკეპნილი.
მასალა:
კომბოსტო 15 კილოგრამი
მარილი - 400 გრამი
სტაფილო - 0,5 კილოგრამი
წიწაკა - 15 გრამი
დაფნის ფოთოლი - 10 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...

500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...


