კატალოგი
კომშის ჯემი
ბეჭდვა |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...