კატალოგი
კომშის ჯემი
| ბეჭდვა |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...


