კატალოგი
კომშის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...

ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...

ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...

მოვხარშოთ კარტოფილი, სტაფილო, კვერც...

კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...