კატალოგი
კომშის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...