კატალოგი
კომშის ჯემი
| ბეჭდვა |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...

ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...

ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...


