კატალოგი
კომშის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კომში ჩავყაროთ ტაშტში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ, სანამ არ დარბილდება; შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ.
მასალა:
კომში (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...

თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...