კატალოგი
ხურტკმელი-კინკრიჟას მურაბა
| ბეჭდვა |
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ თესლი, მოვათავსოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავნამოთ სპირტით და შევინახოთ ცივ ალაგას 5-6 საათი. მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავასხათ წყალი, მოვხარშოთ სიროფი, ჩავყაროთ შიგ მომზადებული კენკრა და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. როცა მურაბა მოიხარშება, ცეცხლიდან გადმოდგმის დროს ჩავაყროთ ვანილი.
მასალა:
ხურტკმელი (კინკრიჟა) - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - ¾ ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ბროწეულიდან გამოვწუროთ წვენი, დავუმ...

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...

მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (რო...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...


