კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...