კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...

ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავამატოთ ბ...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გ...