კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
ბეჭდვა |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...
8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...