კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
ბეჭდვა |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...
თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...