კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება. მასალა: კვერცხი - 3 ცალი კარაქი - 100 გრამი შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა