კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვა...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...