კატალოგი
ნამცხვარი ”კაკალი”
ბეჭდვა |
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შერბილებული კარაქი; შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი; ცომისაგან მოვამზადოთ ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
კარაქი - 100 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...
დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული ...
წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...
კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...