კატალოგი
გარგარის მურაბა
| ბეჭდვა |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...

სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...

4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ მიქსერით...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...


