კატალოგი
გარგარის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გულუხვი და ხელგაშლილი...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

კვების კულტურა...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...