კატალოგი
გარგარის მურაბა
ბეჭდვა |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული ხახვის თავები მოვშუშო...
ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი დ...
თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...
სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...