კატალოგი
გარგარის მურაბა
| ბეჭდვა |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...


