კატალოგი
გარგარის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარი გავრეცხოთ, გამოვაცალოთ კურკა და ჩავყაროთ ცხელ სიროფში. მაშინვე გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაჩეროთ, სანამ გაცივდება. დავდგათ ისევ ცეცხლზე და ვადუღოთ 30 წუთი, გავაჩეროთ ასე სიროფში მთელი ღამე და დილით ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ. ცხელი ჩავასხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი.
მასალა:
გარგარი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

ეკალა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარო...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...