კატალოგი
ჭრელი ნამცხვარი
| ბეჭდვა |
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თანდათან დავამატოთ გოგლი-მოგლი, გახეხილი ლიმონის კანი და ლიმონის წვენი, გადარჩეული ქიშმიში, წვრილად დაჭრილი რომელიმე მარმელადი, წვრილად დაფხვნილი ნამცხვარი (პეჩენია) და ერთგვაროვან მასად ვაქციოთ; გავახვიოთ ცელოფანის ქაღალდში, მივცეთ მოგრძო ფორმა და 3-4 საათით შევდგათ მაცივარში. სუფრაზე მიტანისას დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად.
მასალა:
კარაქი - 300 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
ნამცხვარი (პეჩენია) - 400 გრამი
ლიმონი - 1 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ფენოვანი მარმელადი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

კარტოფილი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან...

კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვი...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...


