კატალოგი
ჭრელი ნამცხვარი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თანდათან დავამატოთ გოგლი-მოგლი, გახეხილი ლიმონის კანი და ლიმონის წვენი, გადარჩეული ქიშმიში, წვრილად დაჭრილი რომელიმე მარმელადი, წვრილად დაფხვნილი ნამცხვარი (პეჩენია) და ერთგვაროვან მასად ვაქციოთ; გავახვიოთ ცელოფანის ქაღალდში, მივცეთ მოგრძო ფორმა და 3-4 საათით შევდგათ მაცივარში. სუფრაზე მიტანისას დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად.
მასალა:
კარაქი - 300 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
ნამცხვარი (პეჩენია) - 400 გრამი
ლიმონი - 1 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
ფენოვანი მარმელადი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...