კატალოგი
ტორტი ”ვიქტორია”
| ბეჭდვა |
სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; თანდათან დავამატოთ ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ჭიქა მაწონი, სოდა - გახსნილი ძმარში. მოვზილოთ ძალიან ნაზი (სქელი არაჟნის სისქის) ცომი, ჩავასხათ ცხიმწასმულ ყალიბში და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად. როცა ნახევრად გამოცხვება, დავასხათ ცილის მასალა, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
მიქსერით კარგად გავთქვიფოთ 3 კვერცხის ცილა, შევათქვიფოთ ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი; როცა კარგად გასქელდება თანდათან დავამატოთ 200 გრამი ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ნიგოზი, ეს მასა დავსხათ ცომს და გამოვაცხოთ ბოლომდე.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
არაჟანი - 1 ჩაის ჭიქა
მაწონი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიგოზი - 200 გრამი
სოდა - 1 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...

თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...

კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ...


