კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
| ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...

ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...


