კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
| ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...


