კატალოგი
ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
ბეჭდვა |
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
ყველი - 1 კილოგრამი
ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...
გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახე...
ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...