კატალოგი
	ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური
	
			| ბეჭდვა  | 
					
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მასალა:
	
	
	ყველი - 1 კილოგრამი
	
	
	
	
	ერბო ან კარაქი - 300 გრამი
	
	
	
	
	პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...
					
				
						მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ, მოვათა...
					
				
						ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
					
				
						ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...
					
				
						გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...
					
				
						გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...
					
				

