კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...

ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...