კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხე...

ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვ...