კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

პამიდორს გადავავლოთ მდუღარე წყალი, ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...