კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
| ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...

5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...


