კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი

ღომი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...

ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...