კატალოგი
	გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
	
			| ბეჭდვა  | 
					
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
					
				
						ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
					
				
						ყველაფერი ცოტ-ცოტა...
					
				
						ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
					
				
						ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...
					
				
						წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...
					
				

