კატალოგი
გაზქურაში გამომცხვარი მჭადი
ბეჭდვა |
მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფაზე გამომცხვარი მჭადისათვის. ამოვიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, დავალაგოთ ფქვილმოყრი თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ ძალიან გახურებულ გაზქურაში. ათი-თხუთმეტი წუთის შემდეგ გაზს მოვუკლოთ და დაბალ ცეცხლზე გავაგრძელოთ ცხობა. როცა მზად იქნება, ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...
5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...
დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...
3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...