კატალოგი
ჟელე წითელი ღვინით
ბეჭდვა |
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაცივოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი.
მასალა:
ლიმონი - 1 ცალი
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
წითელი ღვინო - 12 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...
ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...
ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...
შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...
4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...