კატალოგი
ჟელე წითელი ღვინით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაცივოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი.
მასალა:
ლიმონი - 1 ცალი
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
წითელი ღვინო - 12 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...

ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...