კატალოგი
ჟელე წითელი ღვინით
| ბეჭდვა |
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი და შაქარი ერთად მოვადუღოთ. ჩავასხათ გახსნილი ჟელატინი, წითელი ღვინო, ჩავაწუროთ ლმონის წვენი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ყალიბებში და გავაცივოთ. არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი და 5-6 მარცვალი მიხაკი.
მასალა:
ლიმონი - 1 ცალი
შაქარი - 150 გრამი
წყალი - 3,5 ჩაის ჭიქა
ჟელატინი - 25 გრამი
წითელი ღვინო - 12 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...


