კატალოგი
ნაყინი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, ვანილი და გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი.
ნელ-ნელა დავასხათ 3 ჩაის ჭიქა მდუღარე რძე, შევდგათ ცეცხლზე და ავადუღოთ, სანამ ზედაპირიდან ქაფი გაუქრება.
გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გავატაროთ საცერში ან დოლბანდში, გავაცივოთ, კარგად მოვურიოთ და ფორმებში ჩავასხათ.
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...

მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები ...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...

მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...