კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...