კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით
ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...
ლობიო და ღორის ბარკალი წვრილად დავჭ...
ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...
რუსული სალათა...