კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...

ფქვილი გავცრათ, შევურიოთ მცენარეულ ...

გასუფთავებული, გარეცხილი მთლიანი ინ...