კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...

პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...

გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...

შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...