კატალოგი
კორკოტი ქიშმიშით
ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, როგორც ზევით არის აღწერილი. მოხარშულ ბურღულს დავამატოთ შაქარი ან თაფლი. თაფლი იმდენი უნდა იყოს, რომ კორკოტი საკმაოდ ტკბილი გამოვიდეს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრიან წყალში ჩალბობილი ქიშმიში.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
შაქარი ან თაფლი - 200 გრამი
ქიშმიში - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი
250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...
ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...
ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...
ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ დარ...
ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...