კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი
ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ტაფაზე (მსუქანი ზემოთ) და შევდგათ ღუმელში შესაწვავად. დროდადრო ზემოდან დავასხათ მისგანვე გამოშვებული წვენი.
შეწვის დროს დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი და წყალში დამბალი შინდის ჩურჩა.
შემწვარი ღორის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, ლამაზად დავაწყოთ ლანგარზე, მოვუწყოთ შემწვარი კარტოფილი და ზემოდან მოვასხათ თავისივე წვენი.
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...
პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...
ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...
გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...
წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...