კატალოგი
კოლიო ნიგვზითა და ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ რამოდენიმე საათის განმავლობაში, სანამ კარგად არ ჩაიხარშება. ჩავყაროთ შიგ გარეცხილი, დარჩეული ქიშმიში და კიდევ დიდხანს ვხარშოთ, სანამ წყალს არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ თაფლი და დანაყილი ან წვრილად დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
თაფლი - 200 გრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

მაწონით, კვერცხითა და კარაქით მოვზი...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...