კატალოგი
კოლიო ნიგვზითა და ქიშმიშით
| ბეჭდვა |
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავასხათ წყალი და ვხარშოთ რამოდენიმე საათის განმავლობაში, სანამ კარგად არ ჩაიხარშება. ჩავყაროთ შიგ გარეცხილი, დარჩეული ქიშმიში და კიდევ დიდხანს ვხარშოთ, სანამ წყალს არ შეიშრობს. მერე გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ავურიოთ შიგ თაფლი და დანაყილი ან წვრილად დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბალი - 1 კილოგრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
თაფლი - 200 გრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...

ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...

ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...


