კატალოგი
სატაცური ნიგვზით
ბეჭდვა |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, წყალში გავრეცხოთ და მოვხარშოთ მარილწყალში. შემდეგ ხელით გავწუროთ. ნიგოზი, წიწაკა, ნიორი, ქინძი კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში და ავურიოთ სატაცურში.
მასალა:
სატაცური - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1,5 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2-3 კბილი
ქინძი - 3-4 ძირი
მარილი, წიწაკა, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...
წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...
პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...