კატალოგი
კვერცხი სატენით
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივი წყალი, გავფცქვნათ, გავჭრათ სიგრძეზე და ამოვაცალოთ გულები. გულებში ავურიოთ კარაქი, მარილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა (ან პიტნა), კარგად ავზილოთ და აღნიშნული მასალით ამოვავსოთ ცილების შუაგული. ლამაზად დავაწყოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან მაიონეზი. მასალა: კვერცხი - 10 ცალი კარაქი - 70-80 გრამი ტარხუნა (პიტნა) - 5-6 ძირი არაჟანი ან მაიონეზი - 1 ქილა მარილი - გემოვნებით