კატალოგი
კვერცხი სატენით
| ბეჭდვა |
მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივი წყალი, გავფცქვნათ, გავჭრათ სიგრძეზე და ამოვაცალოთ გულები. გულებში ავურიოთ კარაქი, მარილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა (ან პიტნა), კარგად ავზილოთ და აღნიშნული მასალით ამოვავსოთ ცილების შუაგული. ლამაზად დავაწყოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან მაიონეზი.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 70-80 გრამი
ტარხუნა (პიტნა) - 5-6 ძირი
არაჟანი ან მაიონეზი - 1 ქილა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...

ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...


