კატალოგი
იუი პაო - მოშუშული ”კლიოცკები” შიგთავსით
![](/uploads_script/products/w05qcwd8m4oak28.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელოთ. გადავაფაროთ სველი ხელსახოცი, ზემოდან დავადოთ გადაბრუნებული თეფში და ცომი 2 საათი გავაჩეროთ ოთხის ტემპერატურაზე. შემდეგ კიდევ ერთხელ მოვზილოთ და გავაბრტყელოთ ფქვილმოყრილ დაფაზე 5 სმ დიამეტრის ფირფიტად. დავჭრათ 4 სმ სიგრძის ნაჭრებად და თითოეული ნაჭერი გავაბრტყელოთ 8 სმ დიამეტრის მქონე წრეებად. თითოეულ წრეზე დავდოთ შიგთავსი და გავაკეთოთ "კლიოცკები". ტაფაზე დავასხათ ცოტა წყალი, შემდეგ გადავჭიმოთ მასზე ტილოს ხელსახოცი და მოვათავსოთ ზედ "კლიოცკები" ერთმანეთისაგან 1 სმ დაშორებით. ზემოდან დავახურათ თავსახური და ორთქლზე 20 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ.
მასალა
2-3 პორციაზე
ცომისათვის
1 ½ ჭიქა ფქვილი
2 ჩაის კოვზი მშრალი ბროჯი
½ ჭიქა წყალი
შიგთავსისათვის
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
½ სუფრის კოვზი კონიაკი
1 სუფრის კოვზი მწვანილი სუპისათვის
½ ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი
½ ჩაის კოვზი მარილი
1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
¼ ჩაის კოვზი გახეხილი კოჭა
½ ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/qm3qqqv8ziui1jo.jpeg)
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
![](uploads_script/products/acza6hl3kj34w4d.jpeg)
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...
![](uploads_script/products/bzh7j51r8ok49do.jpeg)
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...
![](uploads_script/products/kv6xc1fsa6ntadm.jpg)
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...
![](uploads_script/products/vykkcs6oxp5p1fv.jpeg)
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავ...
![](uploads_script/products/61nb54f84cqxcv0.jpg)
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...