კატალოგი
საცივი ჩახლილი კვერცხით
| ბეჭდვა |
ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩავასხათ ქვაბში, დავუმატოთ წინასწარ ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ.
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი ერთად დავნაყოთ, დავუმატოთ დანაყილი მიხაკ-დარიჩინი, ძმარი და დანაყილ ნიგოზში ავურიოთ. მიღებული მასალა გავხსნათ ექვს ჩაის ჭიქა ცხელ წყალში, დავასხათ მოშუშულ ხახვს და თხუთმეტი წუთი ვადუღოთ. მერე მდუღარე წვენში სათითაოდ ჩავახალოთ მთლიანი კვერცხები და როგორც კი კვერცხი მოიხარშება, ქვაბი გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ნიგოზი - 300 გრამი
ხახვი - 4-5 თავი
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 5-6 ცალი
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, ძმარი, მიხაკ-დარიჩინი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

ბუტერბროდები...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...


