კატალოგი
კვერცხი ნიგვზითა და ბროწეულით
ბეჭდვა |
კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ შიგ დანაყილი ნიგოზი, ერბოში მოშუშული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, წიწაკა, ბროწეულის მარცვლები და კოვზით ფრთხილად ავურიოთ ისე, რომ მარცვლები არ დაიჭყლიტოს. მომზადებული მასალა დავდოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე და შევწვათ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
დანაყილი ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 1 თავი
ერბო - 1 სუფრის კოვზი
ბროწეული, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
საქონლის გარეცხილი ხორცის რბილი ნაჭ...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...
ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...
გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...