კატალოგი
კვერცხი ნიგვზითა და ბროწეულით
კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ შიგ დანაყილი ნიგოზი, ერბოში მოშუშული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, წიწაკა, ბროწეულის მარცვლები და კოვზით ფრთხილად ავურიოთ ისე, რომ მარცვლები არ დაიჭყლიტოს. მომზადებული მასალა დავდოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე და შევწვათ. მასალა: კვერცხი - 4 ცალი დანაყილი ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა ხახვი - 1 თავი ერბო - 1 სუფრის კოვზი ბროწეული, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით