კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...

ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...