კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)
| ბეჭდვა |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...


