კატალოგი
ტყემლის საწებელი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერთი წილი ღოღნაშო. გადავარჩიოთ, მოვაცილოთ ყუნწები, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. გავაცივოთ, გადავიტანოთ საწურზე და გავხეხოთ. დავამატოთ ხმელი ქინძი, კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...

ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

გავასუფთავოთ ხახვი, დავჭრათ საკმაოდ...

გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...