კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...

ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...

ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...