კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
| ბეჭდვა |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...

ღორის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, დავა...

ფქვილის, შაქრის, მცენარეული ზეთისაგ...

3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

მწყემსის სამყოფელში...


