კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...

მუხუდო დავალბოთ მთელი ღამით. ხახვი ...

ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...