კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...