კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
| ბეჭდვა |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...

ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...


