კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
ბეჭდვა |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...
პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...
მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...