კატალოგი
ზეთში მოხრაკული წითელი ლობიო
| ბეჭდვა |
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ; დავაყაროთ ზედ მარილმოყრილი ლობიო და კარგად მოვხრაკოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 3-4 თავი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...

კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...


