კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...

ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...

თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...