კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
| ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...

ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...


