კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო...

ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...