კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...
ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...
მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...
2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...