კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...

ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...