კატალოგი
მინდვრის წითელი ლობიო ნიახურით და პრასით
| ბეჭდვა |
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება, ჩავყაროთ შიგ საკმაო რაოდენობით დაჭრილი ნიახური, პრასი, მარილი და ამოვლესოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიახური - 100 გრამი
პრასი - 3-4 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...

ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...


