კატალოგი
მწვანე ლობიო ცხვრის დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მომწიფებული და შიგნით მარცვლები აქვს, დავარჩიოთ, დავამტვრიოთ 2-3 ნაწილად, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად ფარავდეს და დავდგათ მოსახარშად. როცა მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ წვრილად დაჭრილი ცხვრის დუმა, კამა, ქინძი, რეჰანი, ნიორი, მარილი. სუფრაზე მიტანისას ზევიდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
მწვანე ლობიო - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 100-150 გრამი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ნიორი - 2 კბილი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

გარეცხილი, კურკაგაცლილი გარგარი ჩავ...

ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...

კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...