კატალოგი
სუკის ბასთურმა
ბეჭდვა |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...
ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...
ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...
მსხლები გავჭრათ შუაზე, მოვაშოროთ გუ...