კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...

გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...