კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...

ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...

ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...