კატალოგი
სუკის ბასთურმა
ბეჭდვა |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი
რაზე ოცნებობს ბეღურა......
ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...
კარტოფილის ფქვილი გავხსნათ ½ ჭიქა ც...
წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...